Hillary Clinton lesbike? Ja si përgjigjet ish-Sekretarja amerikane e Shtetit

Hillary Clinton ishte në një intervistë me Howard Stern të mërkurën dhe biseda u zhvendos në disa tema të pazakonta.

Stern e pyeti ish-Sekretaren e Shtetit nëse ajo ishte përfshirë ndonjëherë në një marrëdhënie lesbikesh.

“Kurrë, kurrë, kurrë!”-u përgjigj shpejt Clinton, sipas Washington Times. “Asnjëherë nuk jam tunduar, faleminderit shumë.”

Ndërsa shtoi se i pëlqejnë burrat.

LEXO EDHE  Kjo është e vërteta e ‘Trekëndëshit të Bermudës’

“Mua në të vërtetë më pëlqejnë burrat,”-tha ajo.

Hillary shtoi se para se të takohej me Bill Clinton, kurrë nuk kishte probleme të bënte për vete meshkuj.