KED dërgon në Kuvend emrat e kandidatëve për në Kushtetuese

Këshilli i emërimeve në Drejtësi i dërgon Kuvendit të Shqipërisë renditjen e emrave të kandidatëve për gjyqtarë të Gjykatës Kushtetuese.

Renditja sipas pikëve e këtyre gjyqtarëve është:

-Arta Vorpsi me 89 642 pike,

-Elsa Toska me 85 845 pike dhe

LEXO EDHE  VIDEO/ Incidente në Universitet, Berisha publikon pamjet: Banditë me uniformë terrorizojnë studentët

-Besnik Mucci me 81 928 pikë.

Emrat e propozuar nga Këshilli i Emërimeve në drejtësi, janë për të plotësuar dy prej vendeve vakante.