Nard Ndoka: Në Kosovë kryeministri dorëzon pushtetin për standarde, në Shqipëri Rama i bën m*tin

Kryedemokratistiani Nard Ndoka, ka bërë një paralelizëm të thjeshtë mes standardeve politike në Kosovë dhe këtyre në Shqipëri.

Sipas Ndokës në Kosovë jo vetëm sistemi zgjedhor është më i mirë, por ka dhe vullnet politik, ndryshe nga Shqipëria ku asnjëra nuk funksionon.

Më tej Ndoka thekson se në Kosovë kryeministri e dorëzon pushtetin në emër të standardeve, ndërsa në Shqipëri Ram i bën ‘m*tin’ standardeve.

LEXO EDHE  Ja pse koronavirusit nuk duhet t’i druhesh/ Gjithçka që duhet të dini për të shmangur ankthin

Ja postimi i Ndokës:

🔵Në Kosovë ka sistem zgjedhor të mirë, por ka edhe vullnet politik.

🔴Në Shqipëri ka sistem zgjedhor problematik, por ka edhe vullnet të “dhjerë” politik!

🔹Në Kosovë, Kryeministri dorëzon pushtetin për standardet; në Shqipëri, KM-ja kap shtetin dhe i bën “mutin” standardeteve.