“Të gjithë bashkë për të përballuar dëmin dhe “shokun” psikologjik”

Prefekti i Lezhës Gjoke Jaku, u ka bërë thirrje qytetarëve për solidaritet në këto ditë të vështira që po kalon vendi.

“Në situatën të cilën po kalojmë prej tërmeteve, është i rëndësishëm solidariteti njerëzor dhe institucional mes nesh.

Kështu ne bëjmë aq sa kemi në dorë për përballimin e pasojave nga dukuritë natyrore shkatërrimtare.

LEXO EDHE  Rama: Unë nuk vras, hahaha, nuk vjedh, hahaha, nuk shantazhoj, hahaha!

Le të bëhemi në këto momente të vështira të gjithë bashkë, për të përballuar dëmin dhe “shokun psikologjik” të krijuar nga kjo goditje”, thotë Jaku në deklaratë.