Cigarja po vret shqiptarët, ja ku renditen për nga konsumi…

Konsumimi i cigareve është kthyer në një problem serioz për shoqërinë ku ne jetojmë. Shumë persona kanë hasur në probleme të theksuara nga përdorimi i cigareve, ndërsa ata po përballen çdo ditë e më shumë me sëmundje të ndryshme.

Shqipëria ka një numër ta lartë të duhanpirësve dhe këtë e faktojnë shifrat e publikuara. Sipas “REL”, vendi ynë ka shkallën më të lartë të vdekjeve tek burrat si pasojë e përdorimit të cigares.

LEXO EDHE  Ja çfarë duhet të bëni për një fytyrë të pastër

Rekordin për konsumin e cigares për banor e mban Luksemburgu, ndërsa më pas vjen Bjellorusia dhe Maqedonia e Veriut, ku trendi i konsumit shihet gjithmonë në rritje.