“Goma rezervë”/ 50% e grave në një marrëdhënie kanë një mashkull tjetër  për…

Sipas një studimi të kryer në Angli, 50% e grave të lidhura kanë një mashkull rezervë, në rast se marrëdhënia nuk përkthehet në diçka, gratë e martuara kanë më shumë gjasa të kenë këtë “plan B”!

Ky studim, i cili përfshinte një mijë gra, zbuloi se për pjesën më të madhe ky “mashkull rezervë” ishte një mik i vjetër që gjithmonë ka treguar interes. Pjesa tjetër vjen nga marrëdhëniet e kaluara ose nga burrat që takoi, në punë apo shkollë!

LEXO EDHE  Nuk është “The Simpson”/ Kjo "komedi” e bërë disa vite më parë, gjeti tragjedinë e Kobe Bryant (VIDEO)

Për më tepër, 10% e grave pranuan se Plani B kishte bërë betimin e dashurisë së përjetshme dhe 20% pretendonin gjithashtu se do të linin gjithçka në kohën që i telefononin, por gjëja më e çuditshme është se çdo katër gra pranuan se partneri aktual takoi “mashkullin rezervë” të saj dhe një në pesë gra pranuan që ai të ishte një mik i partnerit të saj.