Përgjigja ndaj Ramës, proporcionalisht duhet të jetë ajo që u jepet pushtuesve/ “Shpërthen” ish-ministri

Ylli Manjani, përmes një postimi në rrjet, ka bërë një reagim të fortë ndaj kryeministrit Edi Rama, të cilin e akuzon se pa zbatuar asnjë ligj dhe pa bërë votime, pushtoi Bashkitë.

“Bashkinë e Shkodrës po e pushton jo vetëm pa ligj e pa zgjedhje, por edhe pa votime fare. Po fare fare…

Ndaj mos u lodhni të gjeni (pa)ligjshmërinë e Tij. Përgjigja ndaj tij proporcionalisht dyhet të jetë ajo që u jepet pushtuesve.

Ndaj pushtimit qëndron çlirimi si koncept. Nuk besoj se ligjet e dhunuara nga pushtuesi janë të mjaftueshme për t’u çliruar prej tij…”, shkruan Manjani.

Postimi nga Ylli Manjani

Rama po shkel ligjin me emërimin e një nënkryetari në Shkodër, që do të kryejë detyrat e kryetarit.

LEXO EDHE  FNSH në Vlorë, operacion për kapjen e personave në kërkim

Hajde lajm hajde!

Rama shkel ligjin?! Jo ore!

Seriozisht e keni?!

Po cilin ligj ka zbatuar deri më sot, që po shkel këtë të Pushtetit Lokal?!

I pushtoi bashkitë me dhunë, pa zgjedhje. Hapur fare! Me cilin ligj e bëri?!

Bashkinë e Shkodrës po e pushton jo vetëm pa ligj e pa zgjedhje, por edhe pa votime fare. Po fare fare…

Ndaj mos u lodhni të gjeni (pa)ligjshmërinë e Tij. Përgjigja ndaj tij proporcionalisht dyhet të jetë ajo që u jepet pushtuesve.

Ndaj pushtimit qëndron çlirimi si koncept. Nuk besoj se ligjet e dhunuara nga pushtuesi janë të mjaftueshme për t’u çliruar prej tij…