Doni të studioni në SHBA? Ambasada bën njoftimin e rëndësishëm

Jeni të interesuar të studioni në Shtetet e Bashkuara?

Ambasada amerikane në Tiranë ju fton të aplikoni në Competitive College Club të EducationUSA Albania, një program këshillues që ndihmon studentët e shkëlqyer të shkollave të mesme të bëhen aplikantë konkurues në kolegjet dhe universitetet amerikane.

Përgjatë gjithë vitit, pjesëmarrësit do të angazhohen në leksione, aktivitete të shërbimit në komunitet, ushtrime ndërkulturore dhe përgatitje për provime. Përmes këtyre aktiviteteve, studentët do të jenë më të përgatitur për të studiuar në Shtetet e Bashkuara si nga ana shoqërore ashtu edhe nga ajo akademike.

LEXO EDHE  300 mln euro kursime/ Pse nuk anulohet kontrata problematike koncesionare Milot-Balldren?

Ora 16 e 30 Gushtit, është afati i fundit i aplikimeve.

Për më shumë informacion, ambasada ju fton të klikoni linkun: https://bit.ly/2Mhcl3q

Linku i aplikimit: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeznxq5dp6qxH1xuUarW8DbYkopWpYyOoAJ8ONh-2ROMJKenw/viewform