Në Veting, prokurori i dosjes “184”

Caktohet data e ballafaqimit me trupën gjykuese të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit për prokurorin që ka në dorë dosjen “184”.

Më 25 Korrik ora 10, është caktuar të nisë seanca dëgjimore në KPK ndaj Klodian Brahos, prokuror pranë Prokurorisë së Krimeve të Rënda Tiranë.

LEXO EDHE  Horror në Sarandë/ E kafshoi qeni, mjekët i presin krahun. I moshuari në gjendje kritike...

Xhensila Pine, Valbona Sanxhaktari dhe Roland Ilia janë pjesë e trupës gjykuese.