Pa energji elektrike nga 3 deri në 8 orë, ja cilat zona të Tiranës

OSHEE bën të ditur se disa zona të Tiranës sot dhe nesër, në datat 22 dhe 23 korrik, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për rreth tre orë, nga ora 09:00-12:00. OSHEE sqaron gjithashtu se ndërprerja e energjisë bëhet për shkak të disa punimeve në rrjet, pasi po instalohet rrjeti i ri 20 KV.

Njoftimi i plotë:

Datat 22-23 KORRIK

Në vijim të investimit për Rikonstruksionin e Kabinave ku po instalohet rrjeti i ri 20 kV,në disa zona të Tiranës do të stakohet energjia gjatë datave 22-23 korrik në këto zona

22 KORRIK
09:00-12:00
rruga “Oksana Budina”, rruga “Tasim Shehu”, rruga “Fitnete Rexha”, rruga “Tasim Shehu”, rruga “Xhafer Zelka”, rruga “Nikolla Lena”, rruga “Myslym Shyri”

LEXO EDHE  Keni bërë plane për fundjavën? Ky është parashikimi i motit

11:00-13:00
rruga “Rrexhep Tarja”

09:00-15:00
zona Fushë Mëzez, zona “Misto Mame”

23 KORRIK
08:30-16:00
rruga “Gjin Bue Shpata”, pranë Stadiumit “Selman Stërmasi”

09:00-15:00
rruga “Loni Ligori” pranë rrugës “Teodor Keko”, rruga “Joklin Persi”, pranë rrugës “Teodor Keko”, rruga “Nikolla Tupe”, rruga “Vaso Pasha”, rruga “Ismail Qemali”, rruga “Brigada VIII”

09:30-15:00
rruga e Durrësit, rruga “Mine Peza”, rruga “Haxhi Hysen Dalliu”

09:00-16:00
rruga “Fiqiri Basha” pranë rrugës “Don Bosko”, rruga “Riza Cuka”