Tirana sërish pa drita/ OSHEE njofton zonat e shkëputjes së energjisë elektrike

Ndërprerja do bëhet për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave dhe do të ndodhë në datat 19-20 Korrik.

Sipas OSHEE, zonat të cilat do mbetën pa energji në këto data janë:

ora 9:30-15:00 rruga “Ferit Xhajko”, nga ora 09:00-15:00 rruga “Haxhi Hysen Dalliu”, nga ora 09:00-16:00

rruga “Myslym Keta” dhe rruga “Njazi Meka”. Po ashtu, rruga “Agallia Tako” dhe rruga “Agallia Tako do të kenë stakim të energjisë në intervalin kohor 12:00-15:00 dhe nga ora 09:00-12:00

rruga “Gëzim Kaceli”, rruga “Pandi Stillu”, rruga “Petro Marko” dhe rruga “Haxhi Hysen Dalliu”

Sipas njoftimit disa zona të tjera janë edhe zona Yrshek gjatë orevë 9:00-11:00, zona Fushë Mëzez nga 11:00 -15:00, rruga “Ylbere Bylykbashi” dhe  rruga e Kavajës nga 09:00-14:00,  rruga “Ndre Mjeda” nga ora  09:00 – 13:00 dhe rruga “Ndre Mjeda” e rruga “Kongresi i Lushnjes nga ora 08:30-14:00. Ndërsa në datën 20 Korrik OSHEE tha se do të shkëputet energjia në rrugën “5 Maji”, rrugën “Njazi Meka” dhe rrugën  “Myslym Keta” gjatë intervalit kohor 09:00-16:00.Nga ora 09:00-12:00, rruga “Selaudin Bekteshi” pranë rrugës “5 Maji”, rruga “Gëzim Kaceli” dhe  rruga “Pandi Stillu” do të kenë stakim të energjisë dhe rruga “Agallia Tako” nga 12:00-15:00.

LEXO EDHE  VIDEO/ Si maten lëkundjet e tërmetit në stacionin e Linzës, ja skema

Disa zona të tjera që do të mbeten pa energji në kryeqytet janë rruga “Kongresi i Lushnjës” nga ora 09:00-13:30 dhe përsëri rruga “Kongresi i Lushnjës” dhe rruga “Ylbere Bylykbashi” nga ora  08:30-14:00.