Ato në kërkim të burrit të përbashkët, kryebashkiaku në ndihmë të binjakeve

Një ‘palë’ e pandashme e binjakëve ruse po kërkojnë dëshpërimisht për dashuri! Por ata nuk duanseciale personin e saj të veçantë të zemrës. Me disa kritere shumë të veçanta për njeriun e tyre të përsosur, ju do të keni një cilësi të caktuar nëse doni ndonjë shans për t’i bërë përshtypje.

Duke ardhur nga qyteti rus i Kazanit, binjakët 22-vjeçarë Adela dhe Alina janë në kërkim të një burri. Shumica dërrmuese e njerëzve kanë kërkesa të caktuara për të gjetur përputhjen e tyre të përsosur. Dhe nëse një gjë është e sigurt, është që t’i pëlqeni këto dy vajza, duhet të jeni të hapur.

Në mënyrë të pazakontë, Adela dhe Alina duan të ndajnë një burrë të vetëm midis tyre. Pse? Thjesht sepse duke parë që bëjnë gjithçka së bashku, ato kuptojnë se është mënyra më efektive që të vazhdojnë jetën e tyre normale dhe të gjejnë një partner jetësor.

LEXO EDHE  Mos e quani veten shofer nëse nuk i dini këto 9 truke!

Pra, çfarë lloj mbinjerëzori duhet të bëni për të kënaqur dy vajzat? Me sa duket, ju duhet të jeni të hapur, pasi nuk është marrëdhënia më konvencionale. Ju gjithashtu do të duhet të jeni i riformuar si Adela dhe Alina do të vendosen vetëm për një multi-milioner. Pra, nuk kërkojnë shumë. Madje kanë ndihmën e kryetarit të bashkisë së tyre, Alexander Donskoy, i cili ka rënë dakord t’i vihet në kontakt me njerëzit më të pasur në Rusi.