Zgjidhet shefi i ri i politikës së jashtme në PE, ja kur pritet të zgjidhet reporteri për Shqipërinë

Deputeti gjerman McAllister dhe njëkohësisht reporteri për Serbinë në Parlamentin Europian, është rizgjedhur si Shefi i Komitetit për Politikën e Jashtme në Parlamentin Eurpian.

Pas marrjes së postit të ri, McAllister nuk do të jetë më raporteri për Serbinë në Bashkimin Europian. Reporterët e rinj për vendet e Ballkanit Perëndimor, përfshirë edhe Shqipërinë, do të zgjidhen në muajin shtator.

Kujtojmë se,  reporter për Shqipërinë deri në zgjdhjet e majit ka qenë gjermani Knut Fleckenstein, i cili nuk mundi të rizgjidhej sërish si europdeputet, në këtë mënyrë pritet të largohet duke ia lënë vendin një tjetër personi.
LEXO EDHE  "Shqipëria që duam", a është regjistruar portali i Ramës?/ Ish-ministri i Drejtësisë: Kalbet në burg ai që...