‘Me kuç e me maç për zgjedhje’ / FOTOLAJM

Padyshim që nëse në Shqipërinë tonë të dashur, të drejtat e njerëzve dhe kafshëve të respektoheshin pak më shumë, e sigurt se vetëm për disa vota do t’u nxirrej edhe kafshëve shtëpiake një ID.

LEXO EDHE  U arratisën nga burgu i Halkidhikisë, arrestohen 2 shqiptarët

Kështu, jo vetëm pronari por edhe qeni do të linte gurmët e tij në historinë e zgjedhjeve modern moniste 2019.