Lali Eri tradhëtohet nga kamera, zbulohet detaji skandaloz

Erion Veliaj njihet për propogandën që përdor dhe për numrin e lartë të personave që ka të punësuar vetëm për këtë gjë.

Në të gjitha takimet që ai zhvillon kronikat nëpër media shpërndahen të gatshme pasi ai i përpunon një herë vetë.

Por, këtë herë në takimet që ai po mban ka dështuar keq.

Pasi në një takim që ai e ‘shet’ si komplet rastësor bie në sy një detaji, kamera është future brenda oborrit.

AntiSoros TV shkruan:

Kamera brenda në shtëpi që nxjerr bllof takimet "rastësore" të Lali Plehrit!

FALSITETI I TAKIMEVE TË LALIT:JA SI E TRADHËTON KAMERA!Kamera është futur brenda në shtëpi para se Lali rastësisht të futet brenda! Këto s'janë takime rastësore por film me regji, seknar, aktorë protagonistë, aktorë mbështetës, figurantë, producent, kamera, fotografë, kostume, makeup! Kinostudio Shqipëria e Re & Lalu Plehri Production2019CastRegjia dhe Skenari: Endri FigaAktor Protagonist: Lali PlehriAktore Protagoniste: Blerina PlehriAktore Suportuese: Mamaja e FRESSHistitFigurant FRESSHIST nr 1: Shoferi SuflaqexhiFigurant FRESSHIST nr 2: Kalimtar me kar-të StudentiFigurant FRESSHIST nr 3: Kalimtar me kar-të StudentiFigurant FRESSHIST nr 4: Kalimtar me kar-të StudentiFigurant FRESSHIST nr 5: Kalimtar me kar-të StudentiFigurant FRESSHIST nr 6: Kalimtar me kar-të StudentiFigurant FRESSHIST nr 7: Kalimtar me kar-të StudentiKamera nr 1: MJAFTist LGBQ nr 1Kamera nr 2: MJAFTist LGBQ nr 2Kamera nr 3: MJAFTist LGBQ nr 3Ndriçimi: MJAFTist LGBQ nr 4Fotograf nr 1: MJAFTist LGBQ nr 5Fotograf nr 2: MJAFTist LGBQ nr 6Fotograf nr 3: MJAFTist LGBQ nr 7Kostumet: MJAFTist LGBQ nr 8Makeup: Zogu i TiranësKINOSTUDIO LALI PLEHRI2019

Gepostet von AntiSoros TV am Samstag, 15. Juni 2019

FALSITETI I TAKIMEVE TË LALIT:
JA SI E TRADHËTON KAMERA!
Kamera është futur brenda në shtëpi para se Lali rastësisht të futet brenda! Këto s’janë takime rastësore por film me regji, seknar, aktorë protagonistë, aktorë mbështetës, figurantë, producent, kamera, fotografë, kostume, makeup!

LEXO EDHE  Kokainë, makinë dhe para/ Arrestohet 39-vjeçari

Kinostudio Shqipëria e Re & Lalu Plehri Production
2019

Cast
Regjia dhe Skenari: Endri Figa
Aktor Protagonist: Lali Plehri
Aktore Protagoniste: Blerina Plehri
Aktore Suportuese: Mamaja e FRESSHistit
Figurant FRESSHIST nr 1: Shoferi Suflaqexhi
Figurant FRESSHIST nr 2: Kalimtar me kar-të Studenti
Figurant FRESSHIST nr 3: Kalimtar me kar-të Studenti
Figurant FRESSHIST nr 4: Kalimtar me kar-të Studenti
Figurant FRESSHIST nr 5: Kalimtar me kar-të Studenti
Figurant FRESSHIST nr 6: Kalimtar me kar-të Studenti
Figurant FRESSHIST nr 7: Kalimtar me kar-të Studenti
Kamera nr 1: MJAFTist LGBQ nr 1
Kamera nr 2: MJAFTist LGBQ nr 2
Kamera nr 3: MJAFTist LGBQ nr 3
Ndriçimi: MJAFTist LGBQ nr 4
Fotograf nr 1: MJAFTist LGBQ nr 5
Fotograf nr 2: MJAFTist LGBQ nr 6
Fotograf nr 3: MJAFTist LGBQ nr 7
Kostumet: MJAFTist LGBQ nr 8
Makeup: Zogu i Tiranës

KINOSTUDIO LALI PLEHRI
2019