“Krimi meritë në narkonomenklaturën e partisë kanabiste”!

Postimit e ish-kryeministrit Sali Berisha menjëherë pas mesazheve që merr nga qytetari dixhital janë të shumta. Qytetarët në të gjitha rastet denonsojnë më emër dhe mbiemër persona që ngjiten në detyrë dhe marrin pusht, duke bashkëpunuar me politikanë. Këtë radhë Berisha ka sjell ënë vëmendje të qytetarëve një mesazh të shkruar nga një qytetar nga Durrësi, i cili denonson ardhen në krye të drejtorisë së tatimeve një femër. Sipas qytetarit dixhital Valbona Sakoka ardhur në detyrë me anë të mashtrimit dhe e ndihmuar nga Edi Rama.

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital! sb

LEXO EDHE  Kokainë në shtëpi, kontrolli rutinë ‘fundos’ shqiptarin

Pershendetje z. Berisha.

Ne Durres Edvini ka sjell nje  kandidate per kryetare Bashkie e cila ka pasur burrin fillimisht te akuzuar per Mashtrim sipas nenit 143/2 te Kodit Penal, me pas te Arrestuar me Burg. Ky denim me pas eshte konvertuar ne Garanci Pasurore te cilen e ka paguar bashkeshortja znj. VALBONA SAKO! Pas ardhjes ne pushtet te Partise Socialiste dhe me Bashkeshorten tashme Drejtoresh te Tatimeve ne Durres, Robert Sako merr pafajsine e plot. Durresi eshte zhytur ne krim i gjithi! Anonim te lutem!