Provimi i Gjuhës dhe Letërsisë/ Ja cilat janë përgjigjet e sakta për tezën e djeshme (FOTOT)

Ditën e djeshme, më 12 qershor, është zhvilluar edhe provimi i dytë i Maturës Shtetërore, ai i Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe. Siç ndodh rëndomë edhe në këtë provi, shumë pyetje dhe pjesë të tezës bënë xhiron e internetit duke u publikuar në thuajse të gjitha faqet. Megjithatë, pas përpjekjes së maturantëve për të gjetur përgjigjet e duhura, sot publikohen edhe përgjijgjet se si duhet të ishte plotësuar teza e djeshme për një rezultat sa më të lartë.

LEXO EDHE  Profesorët rezultojnë pozitivë, Covid-19 prek edhe Fakultetin e Mjekësisë

Në galerinë e mëposhtme do të gjeni edhe pamjet me përgjigjet e sakta.