Ironia/ Nga viti i Skënderbeut kaluam te ai i Gjinushit, por edhe një foto me tajaren e Tares…

Ylli Manjani, ish-ministër i drejtësisë, ka ironizuar me të ashtëquajturën reformë në Akademinë e Shkencave.

Kandidati i vetëm, pas rreth dy vitesh, për kryetar të ASH-së është Skënder Gjinushi, ish-ministër i Arsimit në qeverinë komuniste të Adil Çarçanit, ish-kryetar i Kuvendit, pas revolucionit bolshevik të 1997, dhe kryetar i PSD-së.

LEXO EDHE  COVID-19/ Mjekja: Shkecëtarët mendojnë se do të jetë si një grip i zakonshëm

“Arritje 2017-2019! Kaluam nga viti i Skënderbeut tek viti i Skënder Gjinushit. Por edhe një foto me Ronaldon, me tajaren e Tares…”, shkruan ish-ministri i Drejtësisë.