Operacioni që i shpëtoi jetën, gruaja humb 210 kg

Gruaja më e shëndoshë në Azi, e cila peshonte gati 300 kg ka humbur pjesën më të madhe të peshës pas dy ndërhyrjeve në stomak.

Amita Rajani, 42 vjeçare qëndroi e shtrirë për tetë vjet dhe kishte dy asistentë që e ndihmonin për ta ushqyer apo për ta cuar në tualet.

Kështu mori vendimin që të bëjë ndërhyrje kirurgjikale. Të parën e bëri në vitin 2015 dhe të dytin në vitin 2017. Falë tyre, Amita mund të bëjë shëtitje dhe stërvitje, madje edhe mund të udhëtojë.

LEXO EDHE  18 vjeçari përdhunon gruan më të madhe

Dëshira e saj është të hyjë në Librin e Rekordeve të Limcës si gruaja më e shëndoshë që bën kirurgji në stomak.