Arrestimi i katër të dyshuarve për grabitjen në Rinas/ Ja ku ndodhet “çelësi” i hetimeve…

 

Hetimet për grabitjen në Rinas kanë marrë një kthesë të madhe pas identifikimit të servisit, në periferi të Elbasanit, që bëri modifikimin e furgonit. Bëhet me dije se nga aty ka nisur e gjithë rrjedha e hetimeve të tjera, ku dhe janë zbuluar disa bashkëpunëorë që janë të arrestuar tashmë.

Sipas informacioenve mësohet se dy nga 4 të arrestuarit janë modifikuesit e furgonit. Por servisi kishte më shumë se 6 muaj që i ishte dhënë me qera pikërisht Klement Calës, i cili ka nëshkruar kontratën përmes të afërmit të tij.

Klement Cala është person i kërkuar dhe dyshohet se është një prej personave të shpallur në kërkim në lidhje me grabitjen e ndodhur në aeroportin e Rinasit. Cala është shpallur në kërkim disa ditë më parë dhe mendohet se ai të jetë një nga personat që ka marrë pjesë në grabitje.

Zbulimi i servisit mendohet të jetë dhe çelësi i të gjithë hetiemve, pasi sot aty është bërë një kontroll i imtësishëm, dhe mund të jenë zbuluar prova. Poashtu dhe marrja në pyetje e punojësve mund të ketë hedhur dritë mbi hetimet, të cilat duket se po shkojnë drejt fundit për zbulimin e të gjithë anëtarëve të bandës.
LEXO EDHE  Sistemi zgjedhor, Yuri Kim takon deputetët e "opozitës së re"