Ambasada Amerikane jep lajmin e rëndësishëm/ Si mund të shkoni në USA pa shumë burokracira

Të gjithë studentët shqiptarë e kanë një mundësi të re nga sot.

Ambasada Amerikane i fton të bëhen pjesë e një programi veror për punësim dhe udhëtim përreth Shteteve të Bashkuara.

“Programi Veror i Punësimit dhe Udhëtimit është një program i mrekullueshëm për studentët e universiteteve të cilët dëshirojnë të kalojnë një verë duke punuar dhe udhëtuar përreth Shteteve të Bashkuara.

A keni menduar të aplikoni për një program shkëmbimi kulturor? Më thoni ju lutem nëse keni pyetje rreth Programit Veror të Punësimit dhe Udhëtimit apo pyetje rreth kategorive të tjera të vizave! #PyetAnen”,– thuhet në njoftimni e Ambasadës së SHBA.

LEXO EDHE  Tirana lihet dy ditë pa ujë në kohë pandemie, qytetarët të marrin masat