Facebook pranon skandalin/ ‘Ju kemi gënjyer! Që nga 2012 paswordet tuaja…’

Fjalëkalimet e llogarive të Facebook, të qindra miliona përdoruesve nuk kanë qenë të fshehur në mënyrë absolute, duke mbetur të arritshëm dhe të dukshëm për stafin e rrjetit social.

Ky informacion është konfirmuar edhe nga vetë kompania, por kanë sigurua që problemi tashmë është zgjidhur.
Kjo gjë u zbulua nga hulumtuesi i sigurisë Brian Krebs, i cili raporton se Facebook publikoi fjalëkalimet e gati 600 milionë përdoruesve.

LEXO EDHE  Foreign Policy: Humoristët do të sundojnë botën
Loading...

Kjo do të thotë se informacioni ishte i lexueshëm dhe i kërkueshëm nga më shumë se 20,000 punonjës të Facebook që nga viti 2012.

Loading...
Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here