Intervistat për vizë/ Ambasadës Amerikane: Çfarë nuk duhet të keni me vete

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë, ka bere nje njoftim per të gjithë personat të cilët paraqiten per dhenien e intervistes per vize.

“Kur të vini në Ambasadë për intervistën tuaj për vizë, lërini çantat e mëdha në shtëpi. Ejani vetëm me pasaportën tuaj, formularin e konfirmimit DS-160 dhe formularët e tjerë të kërkuar. Gjithashtu, sigurohuni që të hiqni gjithçka nga xhepat përpara se të hyni në ndërtesë”, sqaron ambasada.

LEXO EDHE  Konstatimi i Sejaminit/ Hahn, komisioneri që e mbylli pa asnjë zgjerim