“Petro Nini”/ Banorja me lot në sy: Kam dy fëmijë jetimë, të na japë shtëpi

Përplasjet ditë më parë tek “Petro Nini Luarasi” shkaktuan reagime të shumta, ndërsa palët e përfshira në konflikt për pronën, vijojnë me pretendimet duke akuzuar njëra tjetrën për pronësinë dhe ligjshmërinë e saj. Gazetarja e News 24, Klodiana Lala e pranishme në këtë banesë mori edhe mendimet e familjarëve të familjes Llapaj.

Dhurata: Unë i pranoj fjalët e Gabvocit duam të biem dakord që ne të marrim shtëpi këtu. Kam dy fëmijë pa baba, ka vdekur para 4 vitesh. Jemi shumë të varfër.

Klodiana Lala: Po Ylli, sikurse ju e nisët në hyrje të emisionit. Jam në banesën LLapaj dhe Dërvishit. Është një banesë shumë e ftohtë. Ata jetojnë me shpresën se në fund do ë ketë një zgjidhje përfundimtare. Unë këtu pranë. Kam bashkëshorten e zotit luan, i cili është në studio, Bukurien.

LEXO EDHE  FOTOLAJM/ “Rama ik”, momenti i veçantë nga nisja e protestës…

Bukuria: Përgjigjia ime është se ndoshta ne gjatë gjykimeve, janë bërë shumë veprimeve. Neve këtë shtëpi e ka dhënë shteti. Ne nuk jemi mirë edhe nga ana psikologjike. Ne jemi një popull i thjeshtë. Kam punuar për atë shtëpi jashtë dhe tani kam 90 mijë lek pension. Tani që erdhi puna deri këtu falënderoj zotin Rakipi.