Kërkesa e Fleckenstein ndaj kandidatëve të PD/ Vokshi mbështet qëndrimin e Pack ndaj…

Albana Vokshi, ish-deputete e PD-së dhe Kryetare e LGDSH-së, ka shprehur dakordësinë me qëndrimin e Doris Pack, e cila kritikon europarlamentarin Knut Fleckenstein.

Ky i fundit raportohet të ketë kërkuar nga kandidatët e listës së PD-së që të pranojnë mandatet për deputetë, çka sipas Vokshit është një akt i papranueshëm.

“Nëse e vërtetë se @knufleckenstein ka kërkuar nga kandidatët e listës PD që të pranojnë mandatet, ky është akt i papranueshën në favor te qeverisë socialiste. Parlamenti Europian duhet të marrë masë qortimi ndaj tij”, shkruate Pack në reagimin e saj, që është rishpërndarë nga ish-deputetja Vokshi.

Doris Pack i bën ‘tag’ Fleckenstein-it: Qëndrimi yt nga Tirana, hipokrizi! Kam turp nga ti!

LEXO EDHE  Greqia hap kufinjtë më 15 qershor me 29 vende, mes tyre edhe ShqipëriaPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here