Protesta/ Pedagogët dhe studentët e ‘Shkencave Sociale’ nesër mbledhje, vendoset për…

Pedagogët dhe studentët e Fakultetit të Shkencave Sociale në Tiranë kanë vendosur që nesër në orën 11:00 të zhvillojnë një mbledhje për të diskutuar se si do të procedohet me vazhdimësinë e protestës.

LEXO EDHE  Të hapen kamerat e hotelit të Valdrinit/ Qeveritaret dhe deputetet e përdornin për orgji dhe ...

Prej ditësh pedagogët e FSHS kanë qenë në mbështetje të studentëve, duke bojkotuar mësimin.

Ditën e nesërme pritet që të diskutohet mbi anulimin e Ligjit për Arsimin e Lartë dhe mënyrën sesi do të vijojë protesta.