Fier/ Mbyllen protestat por hapet gjyqi, banorët padisin dy ministri dhe KKT-në

Banorët e fshatit Vërri të Fierit bashkë me shoqatën AKIP kanë paditur sot në Gjykatën Administrative, Këshillin Kombëtar të territorit, Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjitikës, Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit dhe Shoqërinë “Integrated Technology Waste Treatment sh.p.k.”.

Mësohet se ata kërkojnë nga Gjykata pavlefshmërinë e Lejes së Ndërtimit me numër: 15.10.2017, si dhe pavlefshmëri të Deklaratës Mjedisore me numër identifikimi 294, Prot. nr. 18.05.2017.

Po ashtu ata kërkojnë edhe konstatimi i pavlefshmërisë së procedorave të prokurimit publik si dhe pezullimin e punimeve.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here