Vidhet pika e këmbimit valutor në Rinas

Aeroporti i Rinasit, që duhet të jetë zona më e sigurt, është bërë objekt i “kronikës së zezë”. Për një tjetër vjedhje që ka ndodhur.

Këtë herë vjedhja nuk ka përmasat e vjedhjes së autoblindës që transporton para, por “zbret” më nivelin e vjedhjes së në pike të këmbimit valutor.

Policia e Rinasit duke konfirmuar ngjarjen, saktëson se, në ambientet e një pike të këmbimit valutor, një person gjatë këmbimit të valutës i ka vjedhur punonjësit nga pakujdesia një shumë lekësh.

Komisariati i Kufirit dhe Migracionit Rinas

Më datë 07. 12. 2018, në ambientet e një pike të këmbimit valutor, një shtetas gjatë këmbimit të valutës i ka vjedhur punonjësit nga pakujdesia një shumë të vogël lekësh. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here