“Po çoj në fund amanetin e babait”, vajza e Azem Hajdarit bëri atë që nuk e ka bërë askush më parë

“Jam gati të lë mandatit për t’iu bashkuar të rinjve sot për luftën e tyre”. Deklarata bëhet nga vajza e Azem Hajdarit, deputetja e PD-së.

“Të dashur vëllezër dhe motra. Unë nuk kisha parashikuar të flisja sot por kam kënaqësinë të flas para jush, dhe sot dua t’i bëj një betim tim ati, t’iu bëj një betim të rinjve se jam gati të lë mandatit për t’iu bashkuar të rinjve sot për luftën e tyre. Nuk jam kthyer në Shqipëri për një post, por për vëllezërit e mi, për vajzën time, për të çuar amanetin e babait tim deri në fund.

Prandaj, sheshi i demokracisë sot nuk është këtu, është te Ministria e Arsimit dhe ne sot duhet të shkojmë sot t’i bashkohemi studentëve.

Falënderoj studentët e dhjetorit, por sot ka ardhur koha për një demokraci tjetër, të luftojmë dhe ta bëjmë këtë vend si gjithë Europa”, u shpreh Rudina Hajdari në aktivitetin e organizuar me rastin e 8 Dhjetorit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here