Paralajmërimi i studentëve nga protesta: Po nuk ranë tarifat, do bjerë Ministria

Studentët nuk kanë ndërmend ta ndalojnë protestën e tyre dhe këtë po e tregojnë edhe sot.

Edhe pse është e shtunë një ditë pushimi, ata janë sërish me mijëra përpara Ministrisë së Arsimit.

Pankartat që ata mbajnë në duar dhe slloganet që hedhin janë nga më të larmishmet, në kërkim të plotësimit të kërkesave të tyre.

“Do dalim në rrugë me qindra me mijëra po nuk ranë tarifat do bjerë ministria.

“Lindita Nikolla ti je ngelëse”.

“Lindita Nikolla dil në bulevard shkolle është e jona jo biznes privat”.

“Lindita Nikolla dil nga ministria sot erdhën studentët nuk erdhi ushtria”, dëgjohen disa nga thirrjet e studentëve protestuesve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here