Njësoj si e ëma, Aurela Gaçe tregon çapkënllëqet e vajzës e vogël

Abigail, vajza e dytë e këngëtares Aurela Gaçe sot feston ditëlindjen e saj të dytë. Në një postim në Instagram, Aurela Gaçe tregon se si është vajza e saj dhe se sa shumë i ka ngjarë mamasë.

“Si sot dy vjet më parë në këtë orë erdhe në jetë ti, jeta jonë, bota jonë. Përfundimisht kjo na e hoqi trurin të gjithëve në shtëpi, neve edhe Grace, motrës së madhe. Apo s’i ka ardhur dhe goja tani edhe tëpë tëpë tëpë gjithë ditën. Zot faleminderit për këtë bekim,”- shkruan Aurela

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here