“Ngelësat 10, ministrat 5.8″/ Studentët tallen me mesataren e Lindita Nikollës

Është ministre e Arsimit, por ka përfunduar studimet e larta me rezultate të dobëta.

Dhe ky fakt nuk kishte si t’u shpëtonte studentëve të cilët e kanë bërë ministren Lindita Nikolla objekt tallje gjatë protestës përpara zyrës së saj.

Në një prej pankartave shkruhet: “Ngelësat 10, ministrat 5.8“.

Ministrja e Arsimit ka përfunduar studimet e larta për Matematikë me mesatare 5.8.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here