Infermierët zyrtarizojnë datën e protestës: Bashkë kundër presioneve, diskriminimit e politizimit të shëndetësisë

Ditën e djeshme infermierët paralajmëruan protesta, ndërsa sot kanë zyrtarizuar datën e protestës.

Me 20 dhjetor infermierët do të protestojnë ëpr një sërë çëshjesh, ndër to përfshirë rritjen e pagave, kundër presioneve, diskriminimit  e politizimit të shëndetësisë.

Lajmi është bërë i ditur në faqen zyrtare të Shoqatës së Infermierëve:

Zyrtare:
PROTESTA E BLUZAVE TE BARDHA
Te enjten 20 Dhjetor ora 10:00 prane QSUT te gjithe bluzat e bardha se bashku ne proteste kunder presioneve, kunder diskriminimit, kunder politizimit te Shendetesise
-Shperblim per fundviti
-Rritje page
-Kushte me te mira pune
-Siguri ne pune
-Protokollet e punes
-Shfuqizimin e gabimit mjekesore si veper penale
-Pagesa e diteve te fundjaves sipas ligjit
-Pagesa e diteve te festave sipas ligjit
-Stop koncesioneve ne kurriz te personelit Shendetesore
-Stop abuzimeve me punesime partiake
-Stop dhunes ndaj bluzave te bardha
Nga QSUT drejt Ministrise se Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
Per cdo detaj mbi organizimin dhe detajet
+355672999987
Thyeje friken eja dhe ti…se bashku arrijme shume.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here