“Dhjetori i dytë”/ Publikohet axhenda e protestës studentore për ditën e nesërme

Studentët kanë protestuar sot në ditën e 3-të të tyre, ku kërkojnë uljen e tarifave të studimit dhe një sërë kërkesash të tjera drejtuar Ministrisë së Arsimit dhe qeverisë, ndërsa mësohet se ata nuk do të ndalen.

Në rrjetet sociale, ata kanë njoftuar sërish protestën e radhës, deri në momentin që kërkesat e tyre do të marrin zgjidhje.

Ata njoftojnë se nesër ka protestë edhe PD-ja, por nuk do të përfshihen me protestën e tyre, e për këtë bëjnë thirrje që mos të kalohet nga Kryeministria. Për këtë ata kanë publikuar edhe itenerarin që do të ndiqet.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here