Heqja e tarifës/ Studentët nuk tërhiqen: Këto janë vetëm fjalë, kemi 4 kërkesa (VIDEO)

Pas deklaratës së Lindita Nikollës se qeveria do të tërheqë pikën 4 të ligjit 288 që ka të bëjë me pagesën e provimeve të prapambetura, studentët nuk janë tërhequr.

Ata janë shprehur se kanë bërë 4 kërkesa dhe kërkojnë të plotësohen të katra.

“Plotësoni kushtet tona. Kemi 4 kërkesa, këto janë vetëm fjalë. Prindërit tanë sakrifikohen për të blerë libra. Dekanët kanë makina më të fundit’”, janë brohoritjet e studentëve.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here