Atmosferë festash në “Shtëpinë e Bardhë”

Kjo është periudha më e bukur e vitit, pasi në gjithë botën fillojnë festimet për festën e Krishtlindjeve dhe të Vitit të Ri. Qytetet zbukurohen e qytetet po ashtu.

“Shtëpia e Bardhë” në Shtetet e Bashkuara të Amerikës është zbukuruar gjithashtu dhe Zonja e Parë, Melania Trump, ka treguar përmes një statusi në Twitter, disa nga ambientet e shtëpisë.

Bredhi origjinal, ngjyra dhe drita janë imazhi i ‘Shtëpisë së Bardhë’ dhe Melania e veshur me të zeza dhe doreza të kuqe tregon elegancën e saj dhe shijen në të veshur.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here