Vendi që dhuron tokë falas për të huajt: Kemi sa të duash

Mbi 43 milionë hektarë tokë të punueshme që nuk përdoren në zonën e Vologdas të Rusisë, do të jepen falas për qytetarët rusë dhe të huajt.

Tokën do të kenë mundësi ta marrin jo vetëm qytetarët rusë, por edhe ata që kanë marrë nënshtetësi ruse.

Mirëpo, ka vetëm një kusht: Ata nuk do të kenë mundësi ta shesin apo ta japin me qira tokën për pesë vitet e para.

Zona e Vologdas do të ofrojë 468,000 hektarë në 14 zona të rajonit.

Tokat mund të përdoren për ferma dhe blegtori.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here