Trafikuan sasi të mëdha droge nga Shqipëria, arrestohen 5 shqiptarë dhe 4 grekë në Selanik

Policia greke ka zhvilluar në Selanik një operacion ku janë arrestuar 5 shtetas shqiptarë dhe 4 grekë të moshave nga 28 deri në 64 vjec (7 meshkuj dhe 2 femra).

Drejtuesi i grupit kriminal rezulton i burgosur në Greqi. Nëntë të arrestuarit janë arrestuar me urdhër të prokurorisë pasi rezultojnë pjesëtarë të një grupi kriminal që ka trafikuar nga Shqipëria në Greqi sasi të mëdha marijuane, heroine dhe kokaine. Mësohet se grupi e kishte bazën në Selanik.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here