Punonjësi i Bashkisë së Vlorës në luftë me jetën, ngjarja mbahet e fshehtë (Emri)

Një tjetër ngjarje e rëndë është shënuar mbrëmjen e djeshme në Vlorë. Rreth orës 20:00 në ambientet e spitalit ka shkuar në gjendje të rëndë për jetën një 50-vjecar, punonjës i Bashkisë Vlorë, i identifikuar si Kostandin Sota.

50 vjeccari ka qenë duke montuar dekorin e festave në qytet ku ka rënë në kontakt me rrymën elektrike. 50-vjeccari ndodhet në gjendje të rëndë për jeten në spitalin e Vlorës.

Ngjarja është mbajtur e fshehtë, për shkak se ngjarja ka ndodhur si pasojë e mungesës së kushteve dhe sigurise së punës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here