Familja, publiku qe e kritikoi për bashkëshortin e mëmësia – Adelina Tahiri i rrëfen të gjitha

Publiku i saj i doli shumë kundër kur publikoi vendimin se ishte martuar me avokatin maqedonas Serjoza Markov.

Të gjithë e akuzuan se ajo s’kishte bërë zgjedhjen e duhur, ndërsa këtë mbrëmje për herë të parë Adelina Tahiri i rrëfen të gjitha.

Cili është raporti i saj me vajzën 18 vjeçare të bashkëshortit, si ishte procesi i shtatzënisë për të dhe si e kishte pritur familja e saj vendimin për tu martuar me një maqedonas.

Ndiqni videon e mëposhtme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here