Ja piktura e veçantë që Donald Trump mban në Shtëpinë e Bardhë

Spektatorët sy-mprehtë kanë vënë re në një intervistë të Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës një pikturë.

Në të duket Donald Trump i ulur në një tavolinë me të gjithë Presidentët Republikanë të shquar në historinë e SHBA, përfshi edhe Abraham Lincoln.

Dekori i varur jashtë Zyrës Ovale, bëri që njerëzit në rrjetet sociale të japin komentet e tyre. Disa shkruanin se Trump e ka dizejnuar vetë në mënyrë që t’i duket vetja i rëndësishëm.

Ndërsa disa tjerë mendonin se Trump-it i takon një vend pranë Presidentëve të shquar si Dwight Eisenhower, Richard Nixon, Teddy Roosevelt dhe Gerald Ford.

5047956 6276155 Image A 2 1539578248117

 

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here