“Si Arta Marku është bërë kamikazja e Edi Ramës”

Kreu I deputetëve të LSI-së Petrit Vasili ka reaguar ashpër ndaj Prokurores së Përgjithshme Arta Marku.

Vasili shkruan se ajo ka marrë përsipër të jetë kamikaze dhe avokate e Kryeministrit Rama.

Në një kohë që mbi Ramën rëndojnë dy padi të pakapërcyeshme, Marku nuk guxon ta thërrasë dhe ta procedojë atë, shkruan Vasili.

Ja postimi I plotë I tij në facebook

Prokurori antipopull e zgjodhi fatin e saj.

Prokuroria ka marre persiper te jete avokate dhe kamikaze e kryeministrit.
Dy padi te pakapercyeshme rendojne keqas mbi kryeministrin.
Prokuroria nuk guxon ta therrase,ta pyese ta procedoje kryeministrin e paditur,te veteshpallur fajtor.
Prokuroria ka vendosur te jete kunder popullit,kunder ligjit dhe kunder kushtetutes.

Dihet boterisht se ç’ndodh kur je kunder popullit dhe ligjit,dihet edhe fundi i kamikaxeve.
Tanime prokuroria e zgjodhi fatin e vet….

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here