Gjërat që s’duhet të bësh me burrin në intimitet, nëse nuk do që ai të ikë. Me numrin 2 të gjitha ja fusim krejt kot

Të flasësh është e rëndësishme, po ashtu të thuash se çfarë mendoni është e rëndësishme,  por ka disa tema që ju do të bënit më mirë të mos i flinsit me partnerin tuaj. Ne jemi duke folur për ato marrëdhënie që janë gati për të përfunduar. Këtu janë gjërat që ju kurrë nuk duhet t’i tregoni partnerit tuaj:

Mendoj se jam shtatzënë/ Nëse doni të shihni terrorit në sytë e tij, tregojini atij se mund të jeni shtatzënë. Këto fjalë kanë aftësinë për të mërzitur çdo mashkull, veçanërisht nëse e njihni njëri-tjetrin kohët e fundit. Edhe pse i dashuruar me ju, ai ende do të tronditet. Së pari bëni  të gjitha analizat e duhura dhe më pas “plas bombën”.

Duhet të flasim/ Kur një burrë i dëgjon këto fjalë nga gruaja e tij, ai fillon të ndjejë panikun që e sulmon atë. Ai do të fillojë të pyesë se çfarë bëri gabim, çfarë nuk bëri…

Pse nuk e bën burrin? Duke i thënë një mashkulli këto fjalë e bëjnë atë të ndihet i dobët dhe e bën atë të ndihet i papërshtatshëm. Dhe askush nuk i pëlqen t’i dëgjojë këto gjëra nga gruaja që do.

I urrej prindërit e tu/ Ka një moment në marrëdhënien tuaj kur të dy njihni prindërit e njëri-tjetrit. Nëse nuk i pëlqen prindërit e tij, këtë mbaje për vete. Prindërit janë të rëndësishëm dhe ai do të ndërpresë një marrëdhënie me një grua që urren prindërit e tij.

Miku yt më i mirë është shumë i pashëm/ Askujt nuk i pëlqen të krahasohet me një tjetër, por nëse krahasimi është miku i tij gjërat bëhen keq.

A do të kesh fëmijë?/ Duke e pyetur mashkullin nëse ai dëshiron të ketë fëmijë, ju do ta frikësoni atë. Ai ndoshta i do fëmijët, por duke të dëgjuar duke e thënë ti, e frikëson se ndoshta nuk është gati.

Ti nuk je romantik/ Edhe nëse ka pak meshkuj me të vërtetë romantikë, nuk duhet t’ua tregosh atyre. Ai do të përpiqet të bëjë më të mirën e tij, por nëse i thoni atij, ai do të frikësohet dhe do të largohet.

Me shefin tim, unë vetëm ka flirtuar/ Kemi shumë standarde të dyfishta kur bëhet fjalë për atë që është e pranueshme për burrat dhe gratë nga pikëpamja e marrëdhënieve intime. Harroje këtë bisedë më mirë!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here