Zbulohen fotot e Taynës para operacioneve plastike, krejtësisht ndryshe

Ju mund të jeni akoma në vrazhdën e diskutimeve dhe vorbullën e spekulimeve nëse reperja Tayna ka kryer operacione plastike ose jo.

Me një imazh të zbuluar së fundmi  zbulohen disa  të vërteta rreth këngëtares.

Në të majtë shihet Tayna, vite më parë dhe kuptohet qartë se reperja ka kryer disa ndërhyrje .

Edhe pse ajo nuk i ka pranuar asnjëherë ato, kjo foto nuk le shumë vend për diskutim. 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here