Nesër Tirana pa drita, ja zonat që do të jenë pa energji elektrike

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton abonentët e Tiranës se nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për shkak të punimeve në nënstacionin Selitës.

OSHEE bën me dije se nga ora 04:00 – 06:00, do të ketë kufizime energjie në këto zona në Tiranë: pjesërisht Unaza e re, pjesërisht Fusha e Aviacionit dhe krahu i djathtë te Dogana.

Njoftimi i OSHEE

Për shkak të punimeve në nënstacionin Selitë, në zbarrat 20 kV nesër në datën 23 shtator, nga ora 04:00 – 06:00, do të ketë kufizime energjie në këto zona në Tiranë

  • pjesërisht Unaza e re,
  • pjesërisht Fusha e Aviacionit,
  • krahu i djathtë te dogana.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here