PD letër kryetarit të Kuvendit: Të premten, të nisë shqyrtimi i vetingut në politikë

PD i ka dërguar një letër zyrtare kryetarit te Kuvendit Gramoz, për mbledhjen e Këshillit te Legjislacionit dhe Komisionit te Ligjeve, ditën e premte.

Në letër-kërkesë, dërguar në emër të PD nga kryetari i Grupit Edmond Spaho, kërkohet që ditën e premte, të nisë shqyrtimi i vetingut në politikë në mbledhjen e Përbashkët të Këshillit të Legjislacionit dhe Komisionit të Ligjeve.

“Duhet të nisë shqyrtimi i nismës kushtetuese të opozitës për të amenduar opozitën që njësoj si gjyqtaret, prokurorët, policët gardistët e thjeshtë, politikanët ti nënshtrohet vetingut”,apeloi më herët gjatë ditës së sotme kryetari i PD-së, Basha nga selia blu.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here