Haradinaj: Urime Kosovë, së shpejti lirshëm në Europë!

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj i ka përcjellë lajmin dhe urimin, qytetarëve të Kosovës, për votimin pozitiv të Parlamentit Europian për liberalizimin e vizave për ta.

“Urime qytetarë të Kosovës! – shkruan Haradinaj. –  Së shpejti do të lëvizni lirshëm në Europë. Falënderues ndaj të gjithë deputetëve dhe grupeve parlamentare, të të gjitha partive e shteteve anëtare, që në Parlamentin Europian e mbështetën të drejtën tonë për lëvizje të lirë.”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here