Sot konferenca Apple, pesë risitë që do të dalin nga ajo

Sot është ngjarja e madhe e Apple e paralajmëruar që një kohë. Nga kjo ngjarje, do të dalin pesë risi të mëdha nga Apple.

1.Apple pritet të prezantoi tri modelet e reja të iPhonëve, me karakteristika e madhësi të ndryshme.

2.Apple do të prezantoi njehësorin e ri të Apple watch, që do të jetë ridizajnimi i parë i madh që kur modeli origjinal u lirua në 2015.

3.Nga kjo ngjarje do të prezantohen edhe Airpoëer dhe Airpods i ri.

4.Apple do të lëshoi sot edhe përditësimin e ri të iOS12.

5…Risia e pestë nuk është paralajmëruar nga Apple, pritet të jetë befasi!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here