Pas rënies së ndjeshme, valutat kryesore forcojnë pozitat ndaj lekut

Në tregun e brendshëm valutor, valutat kryesore euro dhe dollar forcuan pozitat në këmbim me lekun, pas rënies së ndjeshme që pësuan këto monedha gjatë periudhës së verës.

Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, euro këmbehet sot me 125.64 lekë ose 0.15 lekë më shumë se një ditë më parë.

Edhe monedha e gjelbër amerikane fitoi pikë ndaj lekut. Dollari këmbehet në kuotën e 109.22 lekëve, ose 0.24 lekë më shumë se një ditë më parë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here