Miriami dhe Albani shkëlqejnë në dasmën e Sarës dhe Ledionit

Nuk munguan në ceremoninë martesore të vitit, as Alban Skënderaj me Miriamin.

Albani ka ndarë një foto të realizuar gjatë dasmës se Sarës dhe Ledionit. Këngëtari  dhe Miriami  nuk zhgënjejnë asnjëherë.

Gjithomnë rezatojnë mirësi dhe marrin dashurinë e pakushtëzuar nga publiku dhe ndjekësit në rrjetet sociale.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here